Nieuwe DINERKAARTper 18 april 2024VOORGERECHTENKlassieke Steak Tartaar krokante Parmezaanse kaas, crème van Spicy Gamba’s knoflook, langoustine-olie, limoen en sriracha 13,5 Asian Porkbelly oosters gemarineerd buikspek 24 uur gegaard, geserveerd Chicken & Waffles verassende combinatie van een zoete wafel Buratta met geroosterde zoete aardappel en yoghurt saus 11,5 Bao Gamba stoombroodje gevuld met gefrituurde gamba, Gefrituurde Tempeh met kaki tiga saus, geserveerd in een Tom Kha Kai soep met taugé en bosui 7,5 Courgette Truffelsoep 7,5
Om te delen (vanaf 2 personen, prijs pp):Luxe Broodplank truffelboter, aioli, paprika hummus, Proeverij van verschillende kleine voorgerechten 17,5 p.p
HOOFDGERECHTENVLEESAl onze hoofdgerechten worden geserveerd met frietSurf en Turf Flat Iron en gamba`s van de grill, geserveerd met chimichurri mayonaise en seizoensgroente 29,5 Longhaas geserveerd met kalfsjus, truffelboter en seizoensgroente 26 en kroepoek 19,5 met rode-wijnsaus (vanaf 2p) 33,5 p.p VISKabeljauwfilet met saus van gele curry, seizoensgroente en kroepoek van rijst 24,5 Zeebaarsfilet op de huid gebakken met salsa verde en gepofte cherrytomaatjes 25,5 Vis van de Dag (vertelt door uw gastheer/vrouw) dagprijs
SALADESVisserij Salade huisgerookte makreel, geroosterde tonijn, witvis en gamba’s 25,5 Biologische Carpaccio Salade truffelmayo, rucola, pittenmix, ui en Parmezaan 22,8 VEGAPaddenstoelen Lasagne gevuld met verschillende paddenstoelen, op een vegan broodje Quiche met Truffel geserveerd met blauwe kaas en seizoensgroente 21,5
Bijgerecht salade garnituur, dressing 4
DESSERTS & KOFFIEPornstar Martini Cheesecake no bake cheesecake, witte chocolade, 12,5 passievrucht en mango ijs Limoncello Mousse met ananas compote en witte chocolade ijs 11,2 Eton Mess klassiek Engels dessert gemaakt van half geslagen room, 10,5 krokante merengue, compote van aardbeien en blauwe bessen Oreo Parfait met witte chocolade en karamel 9,5 Dame Blanche vanille-ijs met chocoladesaus 9
KOFFIE OP Z'NItaliaans met Amaretto en room 8 Frans met Cointreau en room (ook lekker met Grand Marnier) 8 Spaans met Tia Maria en room (ook lekker met Licor 43) 8 Iers met Jameson Whiskey, bruine suiker en room 8 Jamaicaans met Tia Maria, bruine rum en room 8 “Kiss of fire” met Tia Maria, Cointreau en room 8 DESSERTWIJNFranse Muscat 5,2 Gonzalez Byass Nectar, PX 5,2 |
Reserveren kan viatelefoonnummer: 0224 - 29 01 13 | ||
Locatie | GegevensMarkt 14 | Informatie of reserveren |