DINERKAARTper 3 april 2025VOORGERECHTENBuikspek & Gamba’s Oosters buikspek 24 uur gegaard, in panko gepaneerde gamba’s, 13,8 schuim van Tom Kha Kai, krokante ui en pinda Biologische Carpaccio truffelmayonaise, pittenmix, rucola, 14 Monegaskische uitjes en Parmezaan Spicy Gamba’s knoflook, langoustine-olie, limoen en Sriracha 14 Gegrilde Watermeloen gemarineerde feta, radijs, gepofte cherrytomaatjes 12,5 balsamico stroop en gekarameliseerde pecannoten Beef Tataki nori tempura, Sriracha mayonaise, krokante ui en pinda, bosui 13,5 Seafood Cocktail verschillende schaal en schelpdieren, aangemaakt met dille crème fraiche 14,5 Kropsla, krokante appel en crostini’s Chicken & Waffles kimchi wafel met oosterse gefrituurde kip, zoetzure rode kool 14 en wasabimayonaise Gevulde Champignons gevuld met duxelles, uit de oven met kruidenboter en kaas 12,5
Tomaten soep 7,5 Wisselende soep 7,5
Om te delen (vanaf 2 personen, prijs pp):Luxe Broodplank truffelboter, aioli, paprika hummus, Proeverij van verschillende kleine voorgerechten 18 p.p
HOOFDGERECHTENVLEESAl onze hoofdgerechten worden geserveerd met frietBiologische Tournedos landbrood met klassieke of duivelse jus 29 Smidse Burger™ biologische runderburger met cheddar, pulled pork en uienringen 23,5 Spareribs Oosters gegaard, geserveerd met gekruide maïsribs 27,5 Ossenhaasspies met pepersaus en seizoensgroenten 26,5 Chateaubriand 500 gr. ossenhaas geserveerd op een sizzling plate 33,5 p.p. met rode-wijnsaus (vanaf 2p) Rib-Eye van de grill, met gebakken uien, champignons en gerookte sjalottenjus 28,5 Varkenshaasmedallions uit de oven met brie, geserveerd met seizoensgroenten en 25,5 stroganoff saus Saté van Kippendij van de grill, geserveerd met huisgemaakte atjar, saté saus en kroepoek 21,5
VISZeebaarsfilet krokant gebakken met mosterd velouté, gepofte cherrytomaatjes 25 en seizoensgroenten Duo van Zalm en Spicy Gamba’s geserveerd met seizoensgroenten en miso beurre blanc 26,5 Vis van de Dag (vertelt door uw gastheer/vrouw) dagprijs
SALADES
Visserij Salade gerookte makreel, gerookte zalm, witvis en gamba’s 26,5 Biologische Carpaccio Salade truffelmayo, rucola, pittenmix, Monegaskische 23,5 uitjes en Parmezaan VEGAVegan Burger barbecuesaus, relish van Amsterdamse uien en uienringen 23,5 Gepofte Zoete Aardappel hummusdressing, geroosterde kikkererwten, 24 gemarineerde feta, rucola en cherrytomaten (optie vegan) Gevulde Courgette gevuld met seizoensgroenten uit de oven, zwarte knoflookjus, 23 gegratineerd met kaas (optie vegan)
Saladegarnituur met dressing 5 Roseval aardappeltjes uit de oven met mayonaise 4,8
DESSERTS & KOFFIEDame Blanche vanille ijs met chocoladesaus 9,2 Eton Mess Pornstar Martini style met mango ijs 12,5 Witte Chocolade Mousse krokante framboos en yoghurt bosvruchten ijs 12 Sorbet ijs met roodfruit compote 11 Yoghurt Panna Cotta met citroenijs 10,5 Lemon Pie afgebrand met meringue en limoensorbet ijs 12
KOFFIE OP Z'NItaliaans met Amaretto en room 8,5 Frans met Cointreau en room (ook lekker met Grand Marnier) 8,5 Spaans met Tia Maria en room (ook lekker met Licor 43) 8,5 Iers met Jameson Whiskey, bruine suiker en room 8,5 Jamaicaans met Tia Maria, bruine rum en room 8,5 “Kiss of fire” met Tia Maria, Cointreau en room 8,5
DESSERTWIJNFranse Muscat 5,2 Gonzalez Byass Nectar, PX 5,5 |
Reserveren kan viatelefoonnummer: 0224 - 29 01 13 | ||
Locatie | GegevensMarkt 14 | Informatie of reserveren |