• Pand5
  • Vacatures
  • De Smidse Catering
  • Dinerkaart
  • Lunchkaart
  • Menu's
  • Bierkaart
  • Specials
  • High Wine
  • High Beer
  • Feesten
  • Fotoalbum

 DINERKAART

per 3 april 2025

VOORGERECHTEN

Buikspek & Gamba’s Oosters buikspek 24 uur gegaard, in panko gepaneerde gamba’s,                             13,8

schuim van Tom Kha Kai, krokante ui en pinda

Biologische Carpaccio truffelmayonaise, pittenmix, rucola,                                                                              14

Monegaskische uitjes en Parmezaan                                                                                                           

Spicy Gamba’s knoflook, langoustine-olie, limoen en Sriracha                                                                           14

Gegrilde Watermeloen gemarineerde feta, radijs, gepofte cherrytomaatjes                                                  12,5

balsamico stroop en gekarameliseerde pecannoten                  

Beef Tataki nori tempura, Sriracha mayonaise, krokante ui en pinda, bosui                                                   13,5

Seafood Cocktail verschillende schaal en schelpdieren, aangemaakt met dille crème fraiche                     14,5

Kropsla, krokante appel en crostini’s

Chicken & Waffles kimchi wafel met oosterse gefrituurde kip, zoetzure rode kool                                        14

en wasabimayonaise

Gevulde Champignons gevuld met duxelles, uit de oven met kruidenboter en kaas                                     12,5

 

Tomaten soep                                                                                                                                                             7,5

Wisselende soep                                                                                                                                                         7,5

 

 

Om te delen (vanaf 2 personen, prijs pp):

Luxe Broodplank truffelboter, aioli, paprika hummus,
Coppa di Parma, Old Amsterdam
                                                                                                                              8,3 p.p 

Proeverij van verschillende kleine voorgerechten                                                                                                 18 p.p

 

HOOFDGERECHTEN

VLEES                                                 

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet

Biologische Tournedos landbrood met klassieke of duivelse jus                                                                       29


Smidse Burger™ biologische runderburger met cheddar, pulled pork en uienringen                                     23,5      

Spareribs Oosters gegaard, geserveerd met gekruide maïsribs                                                                          27,5

Ossenhaasspies met pepersaus en seizoensgroenten                                                                                         26,5

Chateaubriand  500 gr. ossenhaas geserveerd op een sizzling plate                                                                 33,5 p.p.

met rode-wijnsaus (vanaf 2p)                                                                                                             

Rib-Eye van de grill, met gebakken uien, champignons en gerookte sjalottenjus                                             28,5

Varkenshaasmedallions uit de oven met brie, geserveerd met seizoensgroenten en                                   25,5

stroganoff saus

Saté van Kippendij van de grill, geserveerd met huisgemaakte atjar, saté saus en kroepoek                       21,5

                                                                                                                                                                            

VIS

Zeebaarsfilet krokant gebakken met mosterd velouté, gepofte cherrytomaatjes                                           25

en seizoensgroenten

Duo van Zalm en Spicy Gamba’s geserveerd met seizoensgroenten en miso beurre blanc                         26,5

Vis van de Dag (vertelt door uw gastheer/vrouw)                                                                                                 dagprijs

             

SALADES

 

Visserij Salade gerookte makreel, gerookte zalm, witvis en gamba’s                                                                 26,5

Biologische Carpaccio Salade truffelmayo, rucola, pittenmix, Monegaskische                                               23,5                  

uitjes en Parmezaan                                                                

VEGA                

Vegan Burger barbecuesaus, relish van Amsterdamse uien en uienringen                                                      23,5

Gepofte Zoete Aardappel hummusdressing, geroosterde kikkererwten,                                                         24

gemarineerde feta, rucola en cherrytomaten (optie vegan) 

Gevulde Courgette gevuld met seizoensgroenten uit de oven, zwarte knoflookjus,                                       23

gegratineerd met kaas (optie vegan)

 

Saladegarnituur met dressing                                                                                                                                    5                                          

Roseval aardappeltjes uit de oven met mayonaise                                                                                                 4,8

 

DESSERTS & KOFFIE

Dame Blanche vanille ijs met chocoladesaus                                                                                                         9,2          

Eton Mess Pornstar Martini style met mango ijs                                                                                                    12,5

Witte Chocolade Mousse krokante framboos en yoghurt bosvruchten ijs                                                       12

Sorbet ijs met roodfruit compote                                                                                                                             11

Yoghurt Panna Cotta met citroenijs                                                                                                                       10,5

Lemon Pie afgebrand met meringue en limoensorbet ijs                                                                                    12

           

 

KOFFIE OP Z'N

Italiaans met Amaretto en room                                                                                                                               8,5

Frans met Cointreau en room (ook lekker met Grand Marnier)                                                                            8,5

Spaans met Tia Maria en room (ook lekker met Licor 43)                                                                                      8,5

Iers met Jameson Whiskey, bruine suiker en room                                                                                                 8,5

Jamaicaans met Tia Maria, bruine rum en room                                                                                                    8,5

“Kiss of fire” met Tia Maria, Cointreau en room                                                                                                     8,5

 

DESSERTWIJN

Franse Muscat                                                                                                                                                              5,2

Gonzalez Byass Nectar, PX                                                                                                                                        5,5

Reserveren kan via

telefoonnummer: 0224 - 29 01 13

Locatie


Gegevens


Markt 14
1741 BS Schagen
t: 0224-290113
info@grandcafedesmidse.nl

Informatie of reserveren


Copyright 2025 - Grand Cafe de Smidse
Inloggen | Ziber Website | Design by C-Designs