Nieuwe DINERKAARTper 9 mei 2023VOORGERECHTENKlassieke Steak Tartaar zacht gegaarde eidooier en krokante kappertjes 13,5 Tonijn Tataki op een Pappadum met wasabimayonaise 12,5 Biologische Carpaccio truffelmayo, pittenmix, rucola, Monegaskische ui en Parmezaan 13 Spicy Gamba’s knoflook, langoustine-olie, limoen en sriracha 12,5 Pulled Chicken Taco Mexicaanse pulled chicken met Tex-mex mayo 9 Geitenkaas Crème Brȗlée met gebrand rietsuiker, getoast brood en uiencompote 10,5 Camembert uit de oven verschillende groenten en brood om te dippen 11,5 Bruschetta tomatensalsa en verse burrata 9,5 Tomaten Tartaar rode ui, kappertjes, olijfolie en tuinkers 8,5
Tom Kha Kai soep met taugé en bosui 7 Wisselende soep 7
Om te delen (vanaf 2 personen, prijs pp):Luxe Broodplank oude kaas, serranoham, aioli, kruidenboter, olijven en tapenade 8 Proeverij van verschillende kleine voorgerechten 17,5
HOOFDGERECHTENVLEESAl onze hoofdgerechten worden geserveerd met frietChateaubriand 500 gr. ossenhaas geserveerd op een sizzling plate met rode-wijnsaus (vanaf 2p) 32,5p.p. Biologische Tournedos landbrood en klassieke of duivelse jus 27 Surf en turf een spiesje van ossenhaaspuntjes met gamba’s en chimichurri 26 Varkens Tomahawk schuim van Parmezaan en groenten uit de wok 24,5 Saté van kippendij pikante komkommerzoetzuur en kroepoek 23 Smidse Burger™ biologische runderburger met cheddar, pulled pork en uienringen 22,5 Spareribs Asian-style met pikante komkommerzoetzuur en gepofte knoflook-mayonaise 25,5
VISTonijn Steak gegrild met sesam en kimchi mayonaise 27,5 Zeebaarsfilet op de huid gebakken met antiboise 25 Vis van de dag Vraag onze collega’s
SALADESVisserij Salade huisgerookte zalm, geroosterde tonijn, witvis en gamba’s 25,5 Biologische Carpaccio Salade truffelmayo, rucola, pittenmix, ui en Parmezaan 22 Lekker gezond salade avocado, rauwkost, ei, tomaat, croutons 19 en spicy limoen mayonaise (sup. extra kip/bacon 4,5) VEGAVega Burger uienchutney, cheddar, guacamole en gefrituurde uienringen 20,5 Vegan Taco met een pikante bonen chili en guacamole 22,5 Risotto met groene groenten en schuim van Parmezaanse kaas 24
Bijgerecht salade garnituur, dressing 4,5
DESSERTS & KOFFIEMango Scroppino mango, cava, wodka en limoen 12,5 Kokos Panna Cotta gegrilde ananas en ananas ijs 9 Cheesecake van witte chocolade met passievrucht en framboos 10,5 Dame Blanche vanille-ijs met chocoladesaus 8,5 Warme Appel Crumble met sinaasappelijs 9,5
KOFFIE OP Z'NItaliaans met Amaretto en room 8 Frans met Cointreau en room (ook lekker met Grand Marnier) 8 Spaans met Tia Maria en room (ook lekker met Licor 43) 8 Iers met Jameson Whiskey, bruine suiker en room 8 Jamaicaans met Tia Maria, bruine rum en room 8 “Kiss of fire” met Tia Maria, Cointreau en room 8 DESSERTWIJNFranse Muscat 5,2 Gonzalez Byass Nectar, PX 5,2 |
Reserveren kan viatelefoonnummer: 0224 - 29 01 13 | ||
Locatie | GegevensMarkt 14 | Informatie of reserveren |