• Pand5
  • Vacatures
  • De Smidse Catering
  • Dinerkaart
  • Lunchkaart
  • Menu's
  • Bierkaart
  • Specials
  • High Wine
  • High Beer
  • Feesten
  • Fotoalbum

 DINERKAART

 

Zalm Tataki  met gepofte sesam, wakamé salade, kikkoman gel,norichips, mierikswortelmayo                    15,2

Geitenkaas Mousse

op een terrine van gerookte prei, hazelnootcrunch en pittige balsamico stroop 13,7                                       

Biologische Carpaccio

truffelmayonaise, pittenmix, rucola, Monegaskische uitjes en Parmezaan        15,7               

Spicy Gamba’s knoflook, langoustine-olie, limoen en sriracha                                                                                   14,5

Coquilles en Gamba geserveerd in een kerriesoepje met limoenschuim en gepofte cherrytomaten              17,5       

Gegrilde Courgette met gemarineerde feta, oosterse bundelzwammen en rode currymayo                       12,7

Vitello Tonato 2.0  kalfsfilet en tonijn met kappertjes, crumble van zongedroogde tomaatjes                       15,5

en tonijnmayonaise                                                                                                                                                        

Tomatensoep                                                                                                                                                                    7,5

Wisselende soep                                                                                                                                                              7,5

 

Om te delen (vanaf 2 personen, prijs pp):

Luxe Broodplank Old Amsterdam, serranoham, aioli, kruidenboter en tapenade                                             8,6

Proeverij van verschillende kleine voorgerechten                                                                                                      18,5

 

 

 

VLEES                                                 Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet

Chateaubriand  500 gr. ossenhaas geserveerd op een sizzling plate met rode-wijnsaus (vanaf 2p)               35 p.p.                   

Biologische Tournedos landbrood en klassieke of duivelse jus                                                                              33,5

Short Rib en Oosterse Buikspek  met geroosterde pastinaak en portjus                                                             27,5

Saté van Varkenshaas met koolsalade, verse friet en een cassave cracker                                                          23,5

Saté van kippendij pikante komkommerzoetzuur en kroepoek                                                                              22,5

Smidse Burger™ biologische runderburger met cheddar, pulled pork en uienringen                                         24,5

USA Steak met truffelrisotto, notencrumble, gepofte tomaten en jus van zilveruitjes                                       32,5       

Ossenhaas Spies met wokgroente en peperroomsaus                                                                                              27,5

 

VIS

 

Tonijn Steak van de Grill met aardappelmousseline, geroosterde groente en kruidenolie                                33,5

Zalmfilet geserveerd met zwarte pasta, fijne roerbakgroente en witte wijn knoflooksaus                                29,5                     

Vis van de dag (vertelt door uw gastheer/gastvrouw)                                                                                              dagprijs

                                                                                                                                                            

SALADES

Visserij Salade gerookte zalm, geroosterde tonijn, gamba’s, wakamé en oosterse sesam vinaigrette           26,9                                       

Biologische Carpaccio Salade truffelmayo, rucola, pittenmix, Monegastische uitjes en Parmezaan              24,5                                      

                                                              

VEGA                                                     

Vegan Burger rode bietenburger met tomaat, augurk, gezoete uiencompote en piccalillymayonaise           24,5

Gevulde Puntpaprika met ananasroomkaas, pittige noten en sesamvinaigrette                                                24,7                                       

Truffelrisotto met bospaddenstoelen, Parmezaanse kaas, bosui, balsamicostroop en notencrumble            23,5                      

                                                                                                                                             

 

Stoofperen Cheesecake met kaneelijs en kersenstroop                                                                                            12,8

Coupe De Smidse speculaasmousse met sinaasappelijs en gesuikerde amandelen                                             12,5      

Sorbet meloensoepje met sorbetijs en slagroom                                                                                                        11,7     

Dame Blanche vanille-ijs met chocoladesaus                                                                                                                9,8

 

KOFFIE OP Z'N

Italiaans met Amaretto en room                                                                                                                               9,5

Frans met Cointreau en room (ook lekker met Grand Marnier)                                                                            9,5

Spaans met Tia Maria en room (ook lekker met Licor 43)                                                                                      9,5

Iers met Jameson Whiskey, bruine suiker en room                                                                                                 9,5

Jamaicaans met Tia Maria, bruine rum en room                                                                                                    9,5

“Kiss of fire” met Tia Maria, Cointreau en room                                                                                                     9,5

 

DESSERTWIJN

Franse Muscat                                                                                                                                                              5,5

Gonzalez Byass Nectar, PX                                                                                                                                        5,5

Reserveren kan via

telefoonnummer: 0224 - 29 01 13

Locatie


Gegevens


Markt 14
1741 BS Schagen
t: 0224-290113
info@grandcafedesmidse.nl

Informatie of reserveren


Copyright 2025 - Grand Cafe de Smidse
Inloggen | Ziber Website | Design by C-Designs