Nieuwe DINERKAARTper 20 oktober 2023VOORGERECHTENSteak Tartaar Asian Style Gefrituurde cassave, Kikkoman mayonaise, 13,8 bosui, gebakken uitjes Biologische Carpaccio Truffelmayonaise, pittenmix, rucola, 13,2 Monegaskische ui en Parmezaanse kaas Spicy Gamba’s Knoflook, langoustine-olie, limoen en Sriracha 13,5 Coquille van Knolselderij Paddenstoelen schuim en pommes gaufrettes 11,5 Bao Bun Oosters broodje met buikspek, hoisinsaus, wasabimayonaise 12,5 zoetzure komkommer Huisgerookte Zalm Krokant bladerdeeg met sesam,citroenhangop en zeekraal 14,5 Portobello Uit de oven gegratineerd met blauwe kaas, peer en gemengde noten 10,8 Tonijn Tataki Met wasabimayonaise, pappadum en wakame 13
Klassieke Franse Uiensoep Geserveerd met een kaascrouton 7 Wisselende soep 7
Om te delen (vanaf 2 personen, prijs pp):Luxe Broodplank Oude kaas, serranoham, aioli, kruidenboter, Proeverij Van verschillende kleine voorgerechten 17,5
HOOFDGERECHTENVLEESAl onze hoofdgerechten worden geserveerd met frietChateaubriand 500 gr. ossenhaas geserveerd op een sizzling plate Biologische Tournedos landbrood en klassieke of duivelse jus 28 Oosterse Spareribs Met pikante komkommer zoetzuur en gepofte 26,5 knoflookmayonaise Smidse Burger Geserveerd met pulled pork, gefrituurde uienringen en 23 cheddarkaas Picanha Voor de echte vleesliefhebber! 275 gram van de grill, geserveerd 29,5 met seizoensgroenten en paddenstoelen schuim Smidse Stoofpot Bereid met donker bier, geserveerd met rode kool 21,5 en aardappelpuree Varkenshaas Medaillons Met camembert, seizoensgroenten en rode wijn jus 23,5 Eendenborst Met seizoensgroenten, rode kool en cranberry jus 24,5 VISZalmmoot van de Grill Geserveerd met seizoensgroenten en hollandaisesaus 26,5 Heilbotfilet Met seizoensgroenten en beurre blanc van sinaasappel en gember 24,8 Dagvis Onze collega`s vertellen u graag welke verse vis wij voor u vandaag bereiden Dagprijs
SALADESVisserij Salade Huisgerookte zalm, geroosterde tonijn, witvis en gamba’s 25,5 Biologische Carpaccio Salade Truffelmayo, rucola, pittenmix, ui en Parmezaan 22,8 Brie Salade Biet, gemengde noten, appel en bacon (optie vegetarisch) 19,5 VEGAVega Burger Guacamole, uienrelish en gefrituurde uienringen 22,5 Paddenstoelenlasagne Met madeira bereid, geserveerd met rucola en 20,5 balsamico stroop Loubia Stoofschotel uit het midden oosten van witte bonen en tomaten 21,5 geserveerd met Libanees platbrood
Bijgerecht salade garnituur, dressing 4
DESSERTS & KOFFIEWarme Appel Crumble Geserveerd met boerenjongensijs 10,5 Dame Blanche Vanille-ijs met chocoladesaus 8,8 Tartelette Gevuld met chocoladeganache, geserveerd met 12,5 merengue en dulce de leche ijs Stoofpeer Panna Cotta Geserveerd met een stoofpeertje en mandarijnenijs 9 Witte Chocolade Stroopwafel Parfait Geserveerd met mokka mousse 9,5
KOFFIE OP Z'NItaliaans met Amaretto en room 9 Frans met Cointreau en room (ook lekker met Grand Marnier) 9 Spaans met Tia Maria en room (ook lekker met Licor 43) 9 Iers met Jameson Whiskey, bruine suiker en room 9 Jamaicaans met Tia Maria, bruine rum en room 9 “Kiss of fire” met Tia Maria, Cointreau en room 9 DESSERTWIJNFranse Muscat 5,2 Gonzalez Byass Nectar, PX 5,2 |
Reserveren kan viatelefoonnummer: 0224 - 29 01 13 | ||
Locatie | GegevensMarkt 14 | Informatie of reserveren |